Mange mennesker opplever uunngåelig og uønsket stress i disse dager, og det er ikke bare ubehagelig, men kan også være skadelig for helsen. Hvis du er en av dem som går gjennom en stressende tid, les videre for fakta for å hjelpe deg med å forstå stresset ditt bedre, og tips for å hjelpe deg med å overvinne det.

Prøv å visualisere deg selv som å føle deg rolig når du er spesielt stresset. Visualiser deg selv å ta et varmt bad eller gjøre en aktivitet du liker. Du kan også lukke øynene, og forestille deg et fantastisk sted du ønsker å besøke. Visualiser deg selv der, gå langs en strand eller nyte noen avslappende aktivitet.

Et flott tips som kan hjelpe deg med å holde stressnivået nede, er å bare gi noen en klem. Den fysiske handlingen å gi eller motta en klem er en av de beste måtene å holde stresset nede. Du vil ikke føle annet enn varme, og du vil legge merke til at du ikke er så engstelig.

Noen ganger når vi føler oss stresset, er det lett å dvele ved vår situasjon. Men hvis du vil stoppe og spørre deg selv hvor ille situasjonen egentlig er,basert på en skala fra en til ti, vil det hjelpe deg å sette den i perspektiv. Du vil se at det som plager deg akkurat nå egentlig ikke er så stor avtale.

Et flott tips som kan hjelpe deg med å holde stresset i sjakk er å lytte til beroligende musikk. Det er mange forskjellige sjangere av musikk som kan ha en beroligende effekt når du lytter til dem. Å nyte litt av denne musikken fra tid til annen kan hjelpe mye. Det er et flott alternativ til de usenderende dårlige nyhetene du hører på de fleste radioprogrammer.

Et flott tips som kan hjelpe deg med å holde stressnivået nede er å begynne å trene dype pusteøvelser. Dype pusteøvelser er en form for mekling, og de lar deg føle deg mer avslappet og fredelig. Du vil legge merke til at hjertefrekvensen din avtar, og du vil føle deg mye bedre.

Hvis du ikke kommer til den beroligende stranden, tenk deg at du er der. Studier har vist at visualisering av rolige situasjoner er en stor stressreduksjon i seg selv. Neste gang du begynner å føle deg overveldet, ta fem minutter og tenk deg selv i et beroligende bad, på en solfylt strand eller i en vakker skog. Du kan finne stresset litt mindre overveldende.

Nå som du er utstyrt for å bedre håndtere stressene i hverdagen din, har du evnen til å standhaftig forbli rolig under press og spenstig under brann. Dette vil hjelpe deg sterkt når du går videre med livet ditt, i jakten på de tingene som best gir deg mest glede.